سوغاتی لذیذ و مقوی مردم شهربابک
اگربه شهرستان شهربابک سفر کرده باشید و یا با شهربابکیهای میهمان نواز همسفره شده باشید بعید است سوغات همیشگی سفرههای اهالی این شهرستان را نچشیده باشید و مشتاقانه از آن برای عزیزان خود نبرده باشید.
اسپار سابقه دیرینهای درشهربابک دارد و به دست عشایر این شهرستان تهیه و در برخی مواقع به عنوان غذا مصرف میشود.
برای نگهداری اسپار که نوعی ماست است آن را درون مشک میریزند و در جایی به نام مشکدانی که از بوتههای بیابانی درست میشود میگذارند و در طول روز روی آن را با گلیم، فرش و ... میپوشانند تا هوای گرم بیرون به مشکها نرسد و خنک بمانند و شب نیز روی آن را برمی دارند تا مشکها خنک شود، هوای گرم باعث میشود طعم و مزهی اصلی اسپار تغییر کند.
برای دیدن طرز تهیه این سوغاتی خوشمزه به سراغ یکی از بانوان شهربابک رفتیم که هنوز به روش سنتی این محصول با ارزش را تهیه و تولید میکند.
[ بازدید : 570 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]